Thread: Problem????
View Single Post
Old 28-10-2009, 02:38 AM   #9
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Problem????

Joj teorijo zavere...
Pogledaj malo bolje kada je rasprava pocela, pa mi reci, mislis li da bih pricao napamet dovodeci sebe u poziciju da ispadnem glup, a da prvo to nisam isprobao?!
I sve vreme ti se smeskam jer nisam zeleo da budem bas grub prema tebi, tj. tvojoj izjavi.
Nema potrebe da se prepiremo oko ovoga kad ni tebi ni meni "ni iz dzepa, ni u dzep", samo sto meni duznost moderatora nalaze da vodim racuna o tome ko sta prica i kakve informacije iznosi. Isto tako i Deki. Mi malo to okrecemo na salu, ali se nimalo ne salim kada se radi o strucnim stvarima i podatcima koje iznosim.
Dakle...
Veruj u sta hoces, veruj da te mrzim, da smo se svi bas urotili protiv tebe, da smo se svi urotili protiv freeze funkcije, to je tvoje pravo... Niti ti mogu, niti zelim to uskratiti, ali ovde smo baratali argumentima, a ti mi kazes da lazem. Ako nista drugo, a ono, nije lepo i pristojno, zato bih te samo zamolio (ne uskracujuci ti pravo da za sebe verujes cak i da si Supermen) da vodis racuna o elementarnoj pristojnosti i dokle god to bude u granicama sale, nema problema, ali nemoj da idemo predaleko

Laku noc

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline