Quote:
Originally Posted by Komplex
odlicne kritike, hvala vam svima
Jan-e ne zezaj, svaka kritika/savet/ukazivanje na greske je velika pomoc i sigurno ce pomoci  steta sto nisam stigao (nemam vremena, jebiga) da pokusam ono sto mi je shot rekao ali pokusacu sigurno i cim odradim to kacim vam novi mix projekta da cujete kako onda to zvuci. Kapiram da je trebalo jos malo da katujem niske u akapeli a da podignem jos malo midi..pokusacu i ovo sto si mi ti predlozio Jane  u svakom slucaju, cim budem stigao, pokusacu da uhvatim nesto od vasih sugestija, nesto od ovog sto ja radim nesto sto je big bockie rekao i potrudicu se da dodjem do sto pristojnijeg rezultata  hvala jos jednom, dalje kritike jako dobrodosle! 
|
Pazi, ja ne cujem da si nigde pogresio.Rastavio sam opremu jer krecim stan pa ne mogu cujem na "monitorima" ali na slusalicama sam cuo i ok je kao sto sam i rekao...Ja sam ti napisao moj sistem pa probaj dal ti radi

Nemoj mnogo da rezes u niskim taj 120-300 hz range je bitan, ako ima previse bice mutno, ako ga ima malo glas ce izgubiti body, isto i 500 hz ponekad ume da viska i da glas izgubi na razumljivosti...OK je ovo sto si okacio samo cepaj