Quote:
Originally Posted by SandRob
neprevazidjena prednost scopea je sto ga zbilja mozes maksimalno prilagodit potrebama.
ja bi ga rado koristio ko summing box, ali sam poceo radit mastering odma dok miksam pa mi je najlakse powercoreove i uadove pluginove stavit na master od cubasea.
razmisljao sam i da sve kanale i grupe izbacim na busove od cubasea pa da ih prodjem kroz pulsarov mixer ciji izlaz bi spojio u wavelab i ukljucio mu live input da mogu sve slusat te da pluginove za masterin ubacim u wavelab.
tako bi istovremeno mogao koristit prednosti svih platformi, ali je problem sto powercore i uad nisu multi-client pa mi kombinacija s wavelabom otpada.
scope bi trebao napravit vrhunske alate za mastering!
da ima samo nesto poput md3 puno bi povecao koristenje te genijalne platforme.
|
Stari moj dobri Sandro pulsarovac! Ma ja i danas radim mastering dok miksam, ubacim PsyQ, Optimaster (eventualno) i Timeworks Mastering Compressor (obavezno) i opet mi to bolje radi nego gomila boljih VST ili UAD mastering alata. U prinicipu, gledam da mi mastering bude samo mali boost RMS a i eventualno malo "sminke". Znam da mnogi novi master alati ubijaju, ali ovaj mi se nacin rada do sada pokazao, najpouzdaniji, najbrzi i najjednostavniji. Veliki pozdrav iz BG!