View Single Post
Old 26-10-2009, 11:30 AM   #9
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Cubase 5 i Pulsari

Quote:
Originally Posted by Shot View Post
Ma oni su izgubljeni totalno...
Naplacuju bolesno puno za pluginove koji ni do koljena nisu onima s drugih DSP platformi (Uad, PoCo).
Jedna nevjerovatno bezobrazna stvar je da novi driver NE MOZES dobiti ako ne kupis novi Scope 5 !!!! Nisam nigdje vidio da netko naplacuje drivere! Meni recimo ne treba taj Scope 5 jer ionako ne koristim nikakve syntheve, a od efekata koristim samo njih par i to mi je dovoljno. Zasto da platim 200 eura za update? A treba mi samo driver! Ma bezobrazni su! Panika je jer treba zaraditi a onaj eXcite im se bas i ne prodaje koliko bi htjeli...

Quote:
Originally Posted by Shot View Post
Ma oni su izgubljeni totalno...
Naplacuju bolesno puno za pluginove koji ni do koljena nisu onima s drugih DSP platformi (Uad, PoCo).
Jedna nevjerovatno bezobrazna stvar je da novi driver NE MOZES dobiti ako ne kupis novi Scope 5 !!!! Nisam nigdje vidio da netko naplacuje drivere! Meni recimo ne treba taj Scope 5 jer ionako ne koristim nikakve syntheve, a od efekata koristim samo njih par i to mi je dovoljno. Zasto da platim 200 eura za update? A treba mi samo driver! Ma bezobrazni su! Panika je jer treba zaraditi a onaj eXcite im se bas i ne prodaje koliko bi htjeli...
Crkli da Bog da!
Ne trebaju mi ni njihovi ulazi i izlazi, ne trebaju mi ni plugovi, ne treba mi ni?ta sem adat interface-a i routing-a koji je stvarno jebitačno re?en i upravo zbog njega i koristim Scope.
U taj Scope 5 su valjda integrisali P100 i A100, ?to je O.K., ali mi ni to ne treba... Treba mi samo jebeni driver za Win 7 64 bit I taj driver ću morati da platim 200 eu, dok neki za te pare kupe npr EMU 1212m i par fla?a Jack Daniels-a