Quote:
Originally Posted by quake
Nisam slusao tu studio 4 varijantu pa za njih stvarno ne znam nista da ti kazem.Budi vrlo oprezan ako kupujes polovne kutije,ima svakakvih krseva.Ako su motane ili ako je potrebno menjanje vesanja obavezno zaobici takvu varijantu.I dalje mislim da nisi promasio sto nisi kupio revoxa,sve stoji sto se tice njihovih kvaliteta, za te pare pogotovo ali,neznam da ti opisem zasto to nije za mix,morao bi sam da ih slusas neko vreme da bi se uverio.Prica bi bila otprilike kao da zivis sa zenom koja je smerna,poslusna,blaga,ne galami,malo sporija...pa jednom puknes jer hoces u stvari akciju i da se nesto desava  Radi na alesisu i skupljaj kesh za nesto pravo,ne gubi ni vreme ni novac sa niskobudjetnim zvucnicima.
|
Naravno da cu paziti, to me najvise i plasi! Vodicu lika koji pravi zvucnike sa sobom i jako dobro ih pravi, sad planiramo da napravimo neki veliki hi-fi koji ce mi sluziti za impresioniranje sa kevlarskim drajverima, i takodje cemo napraviti jedne Vifa Picolino, a i krenucemo u DIY neke ezoterije, tipa neki preamp, bus kompresor itd...
No dosta, saznao sam sta sam zeleo da znam, kad budem imao tih 500 E u rukama, videcu sta cu sa njim, dal ce to biti neki polovni monitori, ili neka Infinity varijanta itd, i na kraju cu proceniti svojim ushima

Ili ako u medjuvremenu neko u Nisu ima da mi pusti Adam A7 da cujem, mozda cu stekati pare za njih, i ako neko ima da je cuo Revox Studio 4, nek mi kaze da ne bacam pare za dzabe do sabca ili dokle vec ako su shit...
Hvala svima na pomoci!