View Single Post
Old 23-10-2009, 01:34 AM   #37
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: Revox BX350?Loudspeakers

Te Infinity kutije su precenjene,ne vrede vise od 200 e realno, a i dobio sam dojavu da su budzene.
Taj Revox jedan zvucnik i sam vlasnik kaze da je zreo za menjanje vesanja.

A o tim Yamaha NS 500 nista ne znam, mogo bih da vidim iskustva, zelim zvucnik koji ima dobar midrange i koji nema taj nepostojeci bas, na alesisima je stvarno OGROMAN problem midrange. Sto za rep i nije tako lose, naucis zvuk pa picis, ali sam skoro radio ovu pesmu Oliveru Katicu (http://www.youtube.com/watch?v=EK8-YBx2z_k), poznatog po ucescu u Ja Imam Talenat, i stvarno je miksanje akusticnih instrumenata, narocito pesama gde nema nijednog sinta kao sto je ova (sem bubnja koji je programiran i ne bas najbolje smiksan jer smo miksali pesmu nakon 8-o casovnog rekordinga na najtisem mogucem nivou od 00-04h da ne budimo komsije jer je bilo hitno), cak su i dajre zive i bilo je jako tesko, bas sam se namucio da cujem sta radim na alesisima u ovoj pesmi, dok na PMC-u kad sam miksao mnogo zahtevniju pesmu nisam imao tih problema...A radio sam i sa tim jevtinijim varijantama monitoringa, ala KRK itd i smatram da su to bachene pare.Jedino mi je krivo sto Adam A7 nisam imao prilike da cujem, kad ga budem cuo, dopadne li mi se, stekacu pare za njega, i za home setup mi ne treba nista bolje od njega, odnosno treba mi kutija koja ce meni licno da prija za rad...
Jan is offline   Reply With Quote