View Single Post
Old 22-10-2009, 11:41 PM   #4
quake
Banned

Default Re: Revox BX350?Loudspeakers

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
Pa ja bas i zelim takav zvucnik koji nema taj bas koji drma, jer na svim zvucnicima gde sam slusao taj bas drugacije zvuci, naravno tu je veliki uticaj soba gde sam ih slusao, ali bih ja radio na tim kutijama koje cu kupiti (bilo to neki monitori, bio to neki hi fi ala Revox, Infinity ili sta ti ja znam), a za impresioniranje klijenata ce mi prijatelj napraviti ogroman hi fi na kojem cu im pustati stvari...Ja sam nekako i imao osecaj da tako sviraju, bez tog drmajuceg basa, precizno i kako da se izrazim monitorski..
Ali izgleda da su otisli a ja nisam u trenutku imao 200 E da ih uzmem, a sad ima nekih polovnih da se uzmu ali jedan lik trazi 350, a drugi 250 s tim da mu je jedno vesanje "zrelo za menjanje" kako on kaze

A reci mi Quake, jesi li mozda chuo Revox Studio 4 kutije? Negde kazu da si hi fi, negde da su monitori, smesna im je cena po kojoj mogu da se nabave, da li da se cimam da ih cujem?
Nisam slusao tu studio 4 varijantu pa za njih stvarno ne znam nista da ti kazem.Budi vrlo oprezan ako kupujes polovne kutije,ima svakakvih krseva.Ako su motane ili ako je potrebno menjanje vesanja obavezno zaobici takvu varijantu.I dalje mislim da nisi promasio sto nisi kupio revoxa,sve stoji sto se tice njihovih kvaliteta, za te pare pogotovo ali,neznam da ti opisem zasto to nije za mix,morao bi sam da ih slusas neko vreme da bi se uverio.Prica bi bila otprilike kao da zivis sa zenom koja je smerna,poslusna,blaga,ne galami,malo sporija...pa jednom puknes jer hoces u stvari akciju i da se nesto desava Radi na alesisu i skupljaj kesh za nesto pravo,ne gubi ni vreme ni novac sa niskobudjetnim zvucnicima.
quake is offline   Reply With Quote