View Single Post
Old 22-10-2009, 06:20 PM   #28
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: Revox BX350?Loudspeakers

Quote:
Originally Posted by Komplex View Post
Jane, znam da su ti npr Mackies HR624 oko 1000eura novi..i znam da su i 624 i 824 dobri monitori za rep (a tebi ce tu najvise i biti potrebni). Cini mi se da imaju ZA NIJANSU vise basa nego sto bi trebalo al kad ih upoznas, to je to. Dobri monitori zaista. A verovatno bi mogao da ih kupis i polovne...

ps: imao sam ja Alesis monitore...oni nisu VRH nisu ni blizu toga...al kad upoznas monitor i znas kako radi, to je to...cak i kad bi uzeo drugi par monitora, preporucio bih ti da ostavis alesis pored i mozda jos neke mix sluske ili hi fi liniju cisto kao referencu. Za hiljadu eura mozes da nadjes i polovne p11a od Adama a to je takodje extra monitor.

Cini mi se da je big bockie spomenuo dynaudio, ja iskreno receno nisam fan ali takodje lepo sviraju...krk monitori mi se ne svidjaju...nekako su mi isuvise "mutni"...nemam pojma.

U sustini najbolje ti je da poneses neki svoj disk sto si ti mixovao.. muziku koju poznajes itd...odes na slusanje monitora i odlucis koji se tebi najvise svidja i koji tebi najvise odgovara...

pozdrav!

Cekaj, pa dal mislis da ja ne znam sve to?I vecinu tih monitora sam chuo, 1000 E nemam niti mogu da ih zaradim niti ima ko da mi ih da.
Mozda nisi procitao ili cuo sta sam sve od srpske hiphop muzike smiksao (preko kojih sve setupova), i da imam kilometrazu od preko 100 izdatih pesama, a da ne pricam i nadolazecim projektima koji ce isto biti veliki za srpski rep, ali tu nema nekih para da se ne lazemo

Last edited by Jan; 22-10-2009 at 06:24 PM.
Jan is offline   Reply With Quote