View Single Post
Old 20-10-2009, 03:06 AM   #23
slowstar
Pro Member

Default Re: Pozdravlja vas Steinberg!!!!

Samo vas slusam i "citam" kako je glupa izjava tipa "sada koristim narodnu verziju jer ne zaradjujem, a kad zaradim, kupicu legalan" e sada prebaci to na taksistu: "Sada vozim ukraden auto, jer ne zaradjujem, cim zaradim oticicu do osobe kojoj sam ga maznuo, pa cu da platim za isti...MISLITE LI DA IMA NEKE SUSTINSKE RAZLIKE U OVE DVE IZJAVE?
Ovde se ponekada nadju fantasticni primeri licemerja i demagogije - to je evidentno
Ako se nema para za soft, koji uglavnom kosta negde oko 500 evrica, otkuda onda pare za
"Butik" preampove, i ezoterije tipa Manley, Shadow Hills, Crane Song, Neve,API, Weiss, ISA 110 ITD ITD, a ono sve puka sirotinja koja kao "ne zaradjuje" sve umrese od gladi - vidim, a grad vrvi od Neumanna, skupih Roda, SSL X-deskova. alpha i UA stripova i slicno, tipicna roba za sirotinju.
Priznajem doduse, i sam imam poneki "narodni" sempl, ali samo sempl, a nikako softver, jer me savest ne grize zbog toga sto je neki "Biznismen" izmaltretirao kamerni gudacki ansambl da svira ton po ton, a on zaradjuje od toga, a troskovi mu minimalni, citaj NIKAKVI, ali softver (DAW, Plug/in, VST i AU instrumenti), to su bile noci i dani mozganja, kombinovanja, smisljanja, planiranja, pa valjda i ti ljudi treba da plate infostan, telefone, struju, a i da povremeno nesto pojedu?

Last edited by slowstar; 20-10-2009 at 03:08 AM.
slowstar is offline   Reply With Quote