View Single Post
Old 19-10-2009, 07:34 PM   #70
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Pozdravlja vas Steinberg!!!!

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
ljudi...pa mislim da to ne ide tako daleko...hm, a mo?da i ide!? Danas je sve moguće...samo mi je malo previ?e da neko motri hoće li se ko na jednom od ko zna koliko foruma pohvaliti da ima narodnu verziju nekog softa!? Mislim da oni jure distributere tih stvari...tj. sajtove i forume na kojima se njihov softver ek?uali stavlja u nelegalni promet...mislim stvarno bi bilo previ?e da neko sad prati oće li jedan balti reći da je skinuo i instalirao pirat nekog softa...ako, naravno, nije postavio nikakve linkove i nikakve instrukcije kako do njega da se dođe...
Hehe Balti & Branoy, pa ne radi se ovde ustvari o čika Steinbergu, on verovatno nema nameru da plaća prevodioce. Ovde se pre radi o dokonim balkanskim ?pijunima koji vole da se ?lihtaju EU. Jerbo ovda?nje dr?ave imaju neke poverenike za pitanja intelektualne svojine, a ti poverenici s vremena na vreme moraju da doka?u da su ne?to radili...

Kao ?to panduri moraju da imaju neki učinak na kraju radnog dana, pa fataju likove u Jugićima i Golfovima MK2, jerbo im je to najlak?e i najbezbednije i najbezbolnije.

Tako mu to dođe.

Pozdrav,

Vasa