Re: Waldorf Blofeld
pozdrav,
prije neki dan kupio sam Blofelda, i na prvu sam prilicno zadovoljan sa saundom, ali...
igrajuci se malo sa lfo-ima i clock delayom skuzio sam da malo cudo uopce ne slijedi vanjski midi clock. Naime, radim u WinXP, i koristim sequencer Abletona (7 i 8) i Orion Platinuma. Pokusao sam i USB i MIDI vezu, ali nista. Note se lijepo prenose i ostale kontrole, i midi lampica blica, ali midi clock nista. Da bi stvar bila jos gora, kada vratim na internal clock mode i mijenjam BPM (u arp modu ili multi modu), Blofeld također ne reagira ili reagira na cudan nacin. Sve u svemu, jedan midi clock kaos. Pokusao sam sa 1.12 i 1.13. verzijama firmwarea.
Pretra?ivajući internet saznao sam da dosta ljudi ima problem sa midi clockom na Blofeldu, i da ekipa sa Waldorfa brise mailove srodnog sadrzaja sa sluzbene mailing liste. Ja sam napisao jedan mail Waldorfu, i dobio automatski ogovor da su na godisnjem. Vrlo jedna lijepa stvar za saznati o Waldorfu i podrsci!
uglavnom, htjeo sam pitati, da li je netko imao slicnih problema, i ako da, da li ih je i kako rje?io?
hvala, goran
|