View Single Post
Old 16-10-2009, 05:59 PM   #39
Braca
Senior Member

Braca's Avatar

Default Re: Kreativnost u danasnjoj muzici

Kreativnost-i tema koju ste pocečeli je super, spada u domen filozofske rasprave, a osnovno pravilo u filozofiji je da moramo da se dogovorimo oko kategorija oko kojih raspravljamo,da ne bude ja u klin ti u plocu. Vidim da se sve pomesalo. Ja to vidim ovako, postojala je i uvek ce biti muzika za narod (citaj puk) i muzika za elitu, da bi ovu drugu mogli da razumemo mora malo i obrazovanja na tu temu, ova pucka muzika je drugacija i to svaki covek na planeti moze da oseca ovako ili onako. Sto se tice kreativnosti, ja sam odusevljen mladim snagama u muzici, tu itekako ima kreativnosti, potpuno drugacijeg pristupa i razmisljanja, ko zeli da sazna o tome fala bogu tu je internet. Tacno je da u svetu dominira muzika lakih nota, i da se sve pretvorilo u pare (sto naravno nema nikakve veze sa muzikom jer pare se trose a muzika ostaje), tacno je da je marketing postao najvaznija nauka, PR i slicno, ali dzaba sve kad nesto ne valja ono ne valja i nista mu ne pomaze. Evo moje dileme oce li recimo tehno biti evergreen?
Braca is offline   Reply With Quote