Quote:
Originally Posted by sRce
[B]
Muzika se svela na tuc, tuc po 5 minuta i zvukove bacanje serpe i lonaca... pa onda ide dramska pauza pa opet udri... i eto ga hit. (House, Electro i tome slicni pravci...)
Svelo se i na to da neko recituje u pesmi i prica mi neku svoju pricu a matrica od 4 takta vrti iza (Rap... )
Ja sve to nikad nisam mogao da razumem...
Svelo se i na to da se kaze "veceras svira taj i taj DJ"... ljudi bre od kad to "Pustac ploca" svira...
...Mozda sam ovim nekom stao na zulj... ali drugari koji se nadjete prozvani Vi muzicari niste.
|
Chuj Srce, mlad si momak pa te treba poduchiti razmisljanju...
Da znas da se nalazim prozvan... Ne tako da me TI mozes "pogoditi" u tachku, vec to "razmisljanje", koje nas je dovelo tu gde smo...
Postoji dobra i losha muzika.. I to je to... Bio Hip Hop, Tehno, elektro, becarac ili sta vec... Neko to radi dobro a neko loshe... I tu je cela filozofija zavrsena... Kako nisi bljucnuo na neke druge pravce, to me zanima... Recimo rok, pop, narodnjaci.... Ali neeee, oni ipak "sviraju" i oni su muzichari... A to sto su retardi "ovako, radnim danom", s' tim nista... (ima ih na svim "stranama")

Budi svestan da ti koji sklapaju sherpe i lonce u tu neku muziku, ipak to rade sami, kuci ili kucnom studiju, i oni su producenti (kakvi takvi)... Pitaj nekog sa "druge strane" (a ta podela je tako glupavo napravljena i zbog te iste pishem sve ovo) da li zna da sam nakuca ritam i da izaranzira pesmu, kakvu takvu...itd...wink:

Ne, lepse da neko drugi napise text ili note, pa ti sednes i to odsviras... Uuuaaaauuuu
Ne branim niti jednu stranu, "Elektronsku| ili "organsku" :

, vec branim "zdrav razum", koji bi barem ovde na forumu mogao da ostane prisutan...
Ljudi uvek kada nesto ne razumeju, prvo popljuju i odbace... To je osnovna osobina Homosapiensa... I dokazali su mnogi ovde na forumu da im se ruke i dalje vuku po zemlji (unatoch internetu i drugim dobrima moderne civilizacije)...
Oprostite na otvorenosti i iskrenosti, nisam mogao drugachije... Ali dok god je takvo razmislanje prisutno, nema nam pomoci...