View Single Post
Old 16-10-2009, 02:48 PM   #25
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Kreativnost u danasnjoj muzici

Quote:
Originally Posted by sRce View Post
[B]

Muzika se svela na tuc, tuc po 5 minuta i zvukove bacanje serpe i lonaca... pa onda ide dramska pauza pa opet udri... i eto ga hit. (House, Electro i tome slicni pravci...)

Svelo se i na to da neko recituje u pesmi i prica mi neku svoju pricu a matrica od 4 takta vrti iza (Rap... )

Ja sve to nikad nisam mogao da razumem...

Svelo se i na to da se kaze "veceras svira taj i taj DJ"... ljudi bre od kad to "Pustac ploca" svira...

...Mozda sam ovim nekom stao na zulj... ali drugari koji se nadjete prozvani Vi muzicari niste.
Chuj Srce, mlad si momak pa te treba poduchiti razmisljanju...
Da znas da se nalazim prozvan... Ne tako da me TI mozes "pogoditi" u tachku, vec to "razmisljanje", koje nas je dovelo tu gde smo...
Postoji dobra i losha muzika.. I to je to... Bio Hip Hop, Tehno, elektro, becarac ili sta vec... Neko to radi dobro a neko loshe... I tu je cela filozofija zavrsena... Kako nisi bljucnuo na neke druge pravce, to me zanima... Recimo rok, pop, narodnjaci.... Ali neeee, oni ipak "sviraju" i oni su muzichari... A to sto su retardi "ovako, radnim danom", s' tim nista... (ima ih na svim "stranama") Budi svestan da ti koji sklapaju sherpe i lonce u tu neku muziku, ipak to rade sami, kuci ili kucnom studiju, i oni su producenti (kakvi takvi)... Pitaj nekog sa "druge strane" (a ta podela je tako glupavo napravljena i zbog te iste pishem sve ovo) da li zna da sam nakuca ritam i da izaranzira pesmu, kakvu takvu...itd...wink: Ne, lepse da neko drugi napise text ili note, pa ti sednes i to odsviras... Uuuaaaauuuu
Ne branim niti jednu stranu, "Elektronsku| ili "organsku" : , vec branim "zdrav razum", koji bi barem ovde na forumu mogao da ostane prisutan...
Ljudi uvek kada nesto ne razumeju, prvo popljuju i odbace... To je osnovna osobina Homosapiensa... I dokazali su mnogi ovde na forumu da im se ruke i dalje vuku po zemlji (unatoch internetu i drugim dobrima moderne civilizacije)...
Oprostite na otvorenosti i iskrenosti, nisam mogao drugachije... Ali dok god je takvo razmislanje prisutno, nema nam pomoci...

Last edited by silicon science; 16-10-2009 at 04:41 PM.
silicon science is offline   Reply With Quote