View Single Post
Old 16-10-2009, 12:55 AM   #13
darkstar
Stara Rumski Elita 2003.

darkstar's Avatar

Default Re: Kreativnost u danasnjoj muzici

Pa pazi... (te)...

Ja mp3 razmenu i skidanje nisam doziveo kao nesto brutalno grozno ... to je tape sharing 21 veka i nema sta...nekada sam ispred skca razmenjivao diskove,muvao,doplacivao za druge bla bla ... govorim o dobu pre snimaca diskova...jedino sto je razlicito,i u cemu se slazem,sto se izgubio taj ljudski kontakt,kad mi dodju drugari pa kao idioti pustamo novi album xy benda i zinemo kad nas oduva zvuk/pesma/sta god.... sada smo malo tuzniji,sedimo kod kuce uglavnom i skidamo sami,slusamo sami... Ali skapirao sam da vreme to nosi ,i sta je tu je.Vise ni mp3 nije uloga,vise se ni albumi ne skidaju,sad se slusaju pesme na mobilnom,i gledaju na jutjubu ...

Slazem se awacs ja potpuno sa tobom,u svemu.Jedino u cemu se ne slazem je sto ste prekinuli sa familijom,redak bend kod nas koji je imao sta da kaze.

Dabear,sve sto kazes stoji,ali ima i drugih stvari - nekad je bilo NEZAMISLIVO da bend / pojedinac moze sebi da priusti da ima lanac efekata kao danas (ili studio,sta god)...behringer je to omogucio,a i bogami vecina ostalih ...Pa bre,ja se secam pre 10 godina retko sam vidjao da neko od ozbiljnijih gitarista ima setup u smislu dobra gitara-dobro pojacalo-pedale/procesori ili sta god...

I dalje mislim da kreativnost nije umrla,cak daleko od toga.Samo je za muziku postalo premalo mesta.Gde ti imas rok mesto u gradu,gde sviraju novi bendovi?Sem dangube...slabo.A danguba nije tip koji ce privuci svakoga...corba kafe pokusava nesto...pa opet tamo je vise ta old skul ekipa...i eto,izdvojio bih mali skc (josica) iliti living room nekadasnji kao jedno od retkih mesta gde ima nekih novih cudnih mladih a da nije metalutrgija...al opet...to je premalo .

Awacs,sta se desilo sa familijom ? Ako nije tajna naravno?

Pozdrav
darkstar is offline   Reply With Quote