Huh, ako se misliš posvetiti prvenstveno testiranju i riješavanju problema na 64-bitnim platformama ona ti svakako neće biti dosadno.
Činjenica je da se radi o ruskom ruletu. Nikada ne znaš što te čeka odnosno koji plugin će raditi probleme a radit će sigurno kad tad. To znači još jedan ograničavajući faktor pored svih ostalih dosadašnjih potencijalnih 32-bitnih problema koji se javljaju sa ne-kompatibilnosti seqencera i pluginova.
Ne znam kakav slučaj je sa cubase4 ali ako postoji dongle (drajverska zaštita) onda neće raditi kao ni ostali njihovi proizvodi sa takvom zaštitom jer još nisu napisani 64-bit-ni drajveri takvog dongla.
A kad bi napokon i riješili problem sa 64-bitnim donglom, cubase (barem SX) je osjetljiv na pluginove već kod samog pokretanja dok skenira VST-ove i ako bilo koji od novih pluginova koje si instalirao "ne voli" 64-bitno okružje, cubase će se srušiti u samom startu (ili će barem velika šansa biti da se to desi....kao meni

)
A što se tiče ostalih popularnijih sequencera, mislim da samo sonar ima svoju 64-bitnu verziju.
I na poslijetku, realno gledajući, svijet još nije zainteresiran za 64-bitnu tehnologiju koliko god postojali neki svijetli primjeri.
Ako se baš sam želiš uvjeriti onda predlažem da nađeš i instaliraš VMWare, softver koji emulira virtualni PC sa kompletnim virtualnim hardverskim i OS okruženjem i da na njemu provedeš neko vrijeme u testiranju.
WinXP 32-bit bez obzira na svoje mane je još uvijek jedini PC OS sa kojim se radi glazba.
O Win7 nema ni govora, nit je to konačan proizvod nit nema baš neke logike koristiti OS koji je u performansama tek nešto bliži Winxp-u od Viste.