View Single Post
Old 12-10-2009, 04:42 PM   #109
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Gde je granica neukusa u tekstovima pesama?

Quote:
Originally Posted by djape View Post
da, stvarno bi bilo lepo da alek napi?e eksplicitno. (inače, naziv je "yo!hambin 91" gde je taj dodatak kapiram jako bitna odrednica i čini mi se jo? vi?e udaljava smisao pesme od vulgarnosti koja smeta aleku )
Evo obja?njenja! Na?ao sam ga na 9. strani!

Quote:
Originally Posted by alek019 View Post
sa mog gledi?ta ako ima prostih reči (da se zadr?imo na njima) tad je to vulgarno. Moja generacija bi rekla devojka je ili trudna ili nije, da bude malo trudna, to je jako,jako te?ko, iliti nemoguća.
I sad, po?to su se u pesmama kojima sam i sam kumovao pominjali "pederi", "dupe", "kita", "tadagadam", "kurata sreća" i takve stvari kapiram da sam iskvario silnu omladinu, i jo? sam bio politički nekorektan.Po?to vidim da na YT to omladina i dalje slu?a, ozbiljno sam zabrinut. A i dok sam svirao sa Rambom izvodili smo pesmu KPGS pred omladinom.

Dakle Alek, ako ti je tolika frka od prostih reči mogao si čim si se učlanio na ovaj forum da krene? od D?onija ?tulića (Poljubi me) i Riblje čorbe (Amsterdam). Nisi morao da čeka? Yo!Hambin (91). A ne sumnjam ni da će tvoji sinovi postati dobri i odgovorni ljudi, po?to ih ne vaspitavamo ni D?oni, ni Bora, ni Drakula iz Direktora, ni ?kabo, ni ja i moji drugari.

Izvinjavam se ?to mi se preksinoć činilo da ova diskusija mo?e da bude ne?to vi?e od op?te logoreje kojoj sam do sada i sam doprinosio. Neću vi?e.

Pozdrav,

Vasa