View Single Post
Old 11-10-2009, 01:05 PM   #87
alek019
Senior Member

Default Re: Gde je granica neukusa u tekstovima pesama?

Hvala Silicon-e, pa je se uvatih baš za tu dozu. Sve što ti napisa tačno. Ovo je ipak muzički forum, pa ja samo zatražih da se definiše ta doza ovde. Za mene što se tiče ove pesme prevelika (ubila bi me), kako deluje na mladje il je tamo imunitet jači, kako deluje na najmladje. Da se odmah ogradim jer verovatno propustih da čujem nešto što bi i za vas bilo malo jače, bar mi tu skrenite pažnju da mogu to, ako ikada natrčim, da zaobidjem u širokom luku.

Sa druge strane, da se ne ljutite ali stvarno mi nije jasno, ma koliko se trudim da razumem, kako je ovaj tekst pesme sa "nevidljivim problemom". Ako on postoji ali je sitan u odnosu na milijardu drugih to još uvek ne znači da je prestao da bude problem.

Moramo striktno i vi i ja voditi računa da ne predjemo na druge probleme jer bi se tad dovatili na kraju i politike, tu tek ništa nit bi razjasnili, nit je to sa forumskog gledišta dozvoljeno, nit može da se kroz priču ovde promeni a da ne govorim o novom zakonu o informisanju, pa bi zglavili debelo.Mada verujem da bi se u toj debati našli na istoj strani, 1000%.

Da kažem još nešto u vezi doziranja. Kad neko ukrade čokoladu pa ga uhvate, njemu najveći ptroblem stid a ne to što je uhvaćen. Kad neko mazne 1000000$ pa ga uhvate njemu najveći problem to što je uhvaćen, stida tu nema nigde. Al lopov i jedan i drugi.

Last edited by alek019; 11-10-2009 at 01:17 PM.
alek019 is offline   Reply With Quote