Re: Gde je granica neukusa u tekstovima pesama?
Pozdrav prijatelji, umalo pa da prodjem kao onaj "ipak se okreće".
?alim se, zaista se sla?em da da je tema va?na, sla?em se i da kod mene postoji bojazan od uticaja vulgarnosti, sla?em se i da je jako dosadno nekad čak i konstruktivno se raspravljati ako su stavovi tvrdi i naizgled nepomirljivi.
Da li ovu temu okrenuti na ?alu i komiku pa da bude veselo, neznam, mo?da mo?e i to, zavisi od vas. Ako se ovde ka?e da neukusa ima na sve strane a moje "teze" pogre?ne, dajte da čujem ispravne (nemojte da se hvatamo samo za Pink, to ne gledam nit me interesuje i za to postoji daljinski upravljač, super sprava). Ima nas ovde priličan broj i nadam se (fatam se za slamku, kako bi vi rekli) da postoji neko ko se sla?e samnom (donekle i odnekle). Mo?da ovo uspe da se pretvori u koristan tekst (bez onoga kom opanci a kom adidas). Dajte i da konkretizujemo "problem". Imamo jedno pesmu (evo, nisam stavio nevaodnike), tekst u njoj, koji u meni proizvede ovakvu reakciju. Imamo i obja?njenje teksta koliko se sećam, pa pročitasmo ?ta je pesnik hteo da ka?e, Prosto pitanje, sa?ete li se sa tim, uvideste sami poruku, kako je vi do?iveste (za mene znate). Mo?da mi pomognete da razumem ?ta je tu i za?to lepo, korisno, bezbedno...(mislim na tekst, bas i bubanj mi se svidjaju).
|