View Single Post
Old 10-10-2009, 11:46 AM   #73
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Default Re: Gde je granica neukusa u tekstovima pesama?

Quote:
Originally Posted by alek019 View Post
Da VAs uvredim nije mi bio ni na kraj pameti. Evo izvinjavam se jo? jednom i molim da izvinjenje prihvatite, jer osim ovoga neznam ?ta bi jo? trebalo da uradim.

Razgovor sam pomenuo iz samo jendog razloga i to ne iz onog koji vi navodite već zato ?to se ta komunikacija razlikuje od ovakve forme. Kako bih ja znao sa kim bi vi ?eleli da ragovarate i kako bih ja znao da li bi se ti ljudi samnom slagali ili ne.To neznam i ne pretpostavljam ni?ta.

Zao mi je ?to mislite da nekog ?elim omalova?avati. Negde sam gadno pogre?io kada ste stekli takav utisak.Jo? jednom se izvinjavam. Nikakvih lo?ih namera nije bilo.
Ok, nikakvih losih namera ni sa ove strane nije bilo, konstruktivno caskanje

... nego da se vratimo na temu... ne moze da se napravi da jedan covek ili par njih cenzurisu i odredjuju sta ce biti umetnicko delo a sta sund, gde je granica vulgarnosti, sta se sme a sta ne u umetnickom izrazavanju... krajnji sud uvek da narod tako sto obrati paznju na neko umetnicko delo ili ne... mada neko ce reci narod je sasav i nema pojma, slusa i gleda ono sto mu se servira... i tako u krug... a kao i uvek istina je negde na sredini...
... a pored Zappe postoji i cuvenija prica na tu temu... doduse nije vezana konkretno za muziku ali se bavi tom tematikom... http://en.wikipedia.org/wiki/The_People_vs._Larry_Flynt

Pozz