Re: Lexicon najavio Plugin reverb
Vidim da se Deki nameracio da me pljuje veceras, pa ako mu je to prijatno, neka je ziv i zdrav.
You Tube pominjem samo kao neku losu referencu, a vec mogu da zamislim kako bi to isto zvucalo na kvalitetnom WAV ili AIFF standardu....Znas, cak i na malim fotosima se vidi koliko je Queen Mary (ladja) velika, pogotovo ako stoje ljudi u blizini iste, za komparaciju, izvini na ne bas najboljoj metafori...Sto se drugih mojih navoda tice, duboko sam uveren da si vise puta cuo zloupotrebu "skupo placenih" Plug-inova, na savremeno i inspirativno produciranim snimcima pop i folk muzike sa nasih prostora, pa nemoj da mi sporis tvrdnju da MNOGI ne znaju da koriste soft koji su "kupili" na nacin na koji bi to dalo neke estetski dostojne rezultate...Pozdravljam, i dalje sve najbolje, a BTW, na koji "Air" koji mi spocitavas mislis? Na Avio kompaniju, studio, ili klimatizer ("Air" condition?)
P.S. i meni se svidja Alfa, ali 159-ka, koju nazalost, mogu samo da sanjam, ne mogu nu "mito" da priustim, a kamoli 159...
Jos jednom pozdrav, a poziv na pivo vazi i dalje.