Quote:
Prvo je bilo..."pokazacu vam ja kako se radi remix"..."..mi znalci.." .."..artisticki pristup.." itd itd.. a sad .." znate..ja ne radim remikse...mislim ..znate uopste ne radim klupsku muziku...hmm.."..izvin'te !
|
ide samo kao razlog zasto je stvar nedovrsena i nista vise, a definitivno nije imalo taj 'izvin'te' momenat.
Quote:
Zasto bi neko uzeo sad to kad je 99% isto kao original
|
pa, nije li rmx od kog je cela rasprava krenula 99% isti kao original?
nece biti. pravljeni od nule, kao prvo, a kao drugo vrlo aktuelni u to vreme.
Quote:
predugackooooo, dugooo, dosadno..svi su vec otisli sa dance floora
|
ti, ko da nikad nisi bio na tech zurci. dug brejk je kicma zurke, bre.
Quote:
ama bas nema veze sa pesmom / fazonom / feel-om...????i posle 5 minuta se vrati opet u ISTI fazon kao sto je original..??
|
pa, to je i poenta.
Quote:
koji nije pravilno uradjen
|
e ovo je vec konstruktivno. sto nije? sta fali? ne verujem da cu se vracati ovoj stvari, al sam bio ubedjen da je, ako nista, pravilan. gde skripi?
i da, poenta je bila da se napravi daleko agresivniji pristup od originala, sto je i postignuto. ogradio sam se u onoj temi od kompletne promene harmonija. bila je moja greska. ali imam i jednu takvu. da nakacim tu? u stvari, ovo vec ide u domen 'zanimaju me misljenja' aj, kacim jos malo i ovu drugu. bas me zanima sta ko misli.
jos nesto: 'znam da nista ne znam'. totalno prihvatam ovu misao kao prikladnu. sasvim je moguce da sam STRASNO istripovao. tako da je i to u redu. zive ljudi ceo zivot u zabludi. sto pre izadjes iz iste to bolje, jel da?
i samo jos jedna stvar:
Quote:
evo, postavicu za koji dan rmx 'sexy back'. cisto da dam i prezentaciju ovog o cemu pricam. nisam izmisljao toplu vodu, ali sam stvar obukao u daleko moderniju produkciju od one koju je obukla kad je izasla u svet i, sve to, iste godine
|
a vezano za tvoju 'pokazacu vam ja...'
daj, brate, cemu sve to?