Re: Gde je granica neukusa u tekstovima pesama?
Ozbiljno ovo pi?em. Dakle, Vi razumete mene i ja razumem Vas.
Evo slo?iću se sa ovom konstatacijom.
Činjenica je da bilo koji vid vulgarnosti nije dobar.Ne morate se slo?iti ali primite k znanju.
Ja nisam autoritet za vas (ne po ovom pitanju nego uop?te), to ne ?elim biti jer mnoge okolnosti tu fale, valjda ćete se i sa ovim Vi slo?iti.
Izneo sam vam pitanje i svoj stav koji iz nekih razloga Vi smatrate ugra?avajućim za Vas (u su?tini on to nije ali Vi ga tako do?ivljavate).
Dajte malo da prodje vremena i popričajte na ovu temu sa ljudima iz va?eg okru?enja, nadam se da imate nekog ko bi vam van ovog foruma predstavljao autoritet a sa kojim mo?ete lično komunicirati. Nemojte bukvalizovati termin autoritet. Odnosi se na neke od ljudi koje uva?avate po bilo kojem osnovu, makar on nije vezan za muziku, ljudi koji su stariji (relativan pojam, stariji od Vas), ozbiljniji , koje smatrate pametnim,obrazovanim, ljudi koje poznajete i verujete im.
Čujte ?ta bi oni na ovo rekli. Ne morate se slo?iti nego samo iz čistog interesovanja proćaskajte na ovu temu.Iznesite va?e stavove i u najkraćim crtama objasnite ?ta oni za Vas znače i po Va?em mi?ljenju za?to je to ispravno, dakle ponovite ovo sa ovog foruma (pametni ste, parafraziraćete o čemu mi ovde debatovasmo). Saslu?ajte ?ta oni na to ka?u, i koji su njihovi argumenti za i protiv.
Razmislite i donesite zaključak. Niko ne tra?i da to uradite odmah, ali verujem da bi tada čuli ne?to ?to bi upamtili i uzeli u razmatranje kad se re?ite da preispitate va?e mi?ljenje i stavove.
Jel ovo fer ponuda kako bi Vi rekl? Dakle, ja od Vas ne tra?im, već Vas molim da ovakav razgovor obavite. Ni?ta lo?e Vam se neće desiti.
|