Re: Gde je granica neukusa u tekstovima pesama?
Gospodo draga, zaista sam Vam zahvalan na svim va?im ovde iznetim mi?ljenjima. Nikog ne vredjam, razgovaramo (na ovaj način ako se to mo?e ovako posmatrati). Nemam ni ideju ni nameru da nekog na bilo koji način sputavam. Ova pesmica je dakako bila meni povod da pokrenem ovu diskusiju.Ne morate me razumeti ali bar prihvatite da sam protiv vulgarnosti bilo koje vrste. Nemojte me terati da repliciramo Pink, nisu vredni toga.
Sa druge strane vi jeste vredni rasprave bilo koje vrste jer Vas po?tujem i iz tih razloga na ovaj način komuniciramo i to javno. Da mislim bilo ?ta lo?e o vama pa ne bi ni razgovarao i gubio vreme. Da se neko ne uvredi jer neznam koliko ko od Vas ima godina, ko ste, ?ta radite jako mi je te?ko da povučem i izaberem prave argumente prikladne za ovu temu, mene i vas. Znam samo da Vas sve i mene povezuje jedna nit, muzika i toga se striktno dr?im, koliko uspevam u tome neznam.
Ajde da moje mi?ljenje iska?em u drugom obliku.
?elite biti muzički stvaraoci. Već jeste, na ovaj ili onaj način.To znači da ?elite neku svoju poruku (muzičku) poslati drugima i ?elite da ista bude i prihvaćena i podr?ana. Na taj način (prihvatanjem i podr?avanjem) masa utiče na Vas (zaboravite odbijanje, nije relevantno za ovu priču). Ne utiče samo slu?alačka masa na Vas nego i vi na nju. Tu vam samo dobronamerno ka?em da izbegavate vulgarnosti. Ako i sada Vi mislite da to prolazi, mo?e Vam kasnije zasmetati (u stvaralačkom radu) i obja?njenja tipa pa u tom dobu je to bilo ok i dozvoljeno niko vam neće prihvatiti i smejaće vam se iza ledja.
Tu Vam ni podr?ka mase neće pomoći. Ovo mi morate verovati.
Neozbiljnost u bilo kojem dobu se plaća penalima. Nemojte sebe u tu sitaciju dovoditi.
Smatram da je muzika Va?e trenutno interesovanje sa stvaralačkim ambicijama za koje se spremate boriti i ako mogu pomoćiću. Poma?em Vam i sada na neki način.
BTW nemam ćerku već dva sina ( 13 i 7).
Pozdrav
|