View Single Post
Old 09-10-2009, 03:47 PM   #7
Flamez
Member

Flamez's Avatar

Default Re: Gde je granica neukusa u tekstovima pesama?

ja, stvarno, mislim da pesma u pitanju nije ni blizu opscena koliko sadrzaji tv stanica, sveprisutni i svima dostupni, tako da sam zato napisao da je suludo uzeti je kao inspiraciju za ovu temu. setite se audicija za idola granda, il kako se zvase. sasa popovic je besramno, javno izvrgavao ruglu sve jadne ljude, zaostale u razvoju, koji nisu imali nikoga da ih drugacije savetuje, koji su 'jurili san' prijavljivajuci se na njegove audicije. nakon pogledane emisije, mali decak, nesvestan sveta oko sebe, ce da izadje napolje i da maltretira moju sestru. GDE JE TEMA O OVOME? GDE JE CENZURA? GDE JE OVDE GRANICA NEUKUSA?

postovani alek019, zasto ne govorimo o ovome, umesto o veseloj pesmici nadarenih umetnika? da, naravno da smo shvatili licno, jer se samo o nasoj (gradskoj) muzici govori. gde je cenzura takvih dronfulja, kao sto su vendi, jelena karleusa... (mislim se da napisem 'bez uvrede' ali umesto toga cu napisem FULL FRONTAL, IN YOUR FACE, DISRESPECT!) ne vas fejs, vec njihov

i daleko je od toga da ne cenimo vase misljenje, ali, zaboga... 'kobasica grande, sve bitcherke pamte'? mislim, 'svi biste da vas jebe bekam u picku i u cmar'?! dajte, molim vas... ova numera o kojoj se toliko polemise ni izbliza nije opscena kao mnogo dostupniji materijali u medijima. stvar je tolko mladalacko, rebel, smekerska da nemam reci. super stvarcica.

a znanje koje, verovatno, imate, kao stari, iskusni, prekaljeni muzicar bi nam svakako svima bilo od dragocene pomoci. ajde da otvorite tred gde cete nam ukazivati na greske koje se ne ticu izrazavanja misljenja, vec stvarnih gresaka u stvaralastvu. ne ovo. sta je ovo? ovde pokusavate da nam kazete da se suzdrzimo od izrazavanja svojih misljenja. to, u najmanju ruku, nije fer.

respect.
Flamez is offline   Reply With Quote