View Single Post
Old 09-10-2009, 01:20 PM   #26
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Remix kultura u nas ?

Quote:
Originally Posted by Flamez View Post
evo, da se ispravim: rekao sam 'umetnicki' a mislio produkcijski. definitivno necu kvalitetno rmxovati stvar do nedelje, pa da kazem o cemu se radi. dve stvari mi se nisu svidele kod rmxa:

prvo, ostavio je originalan sint na akordima, a mogao je da ga preklopi novim, svetlijim zvukom. da prsti na sve strane kolko sija. nisam mislio da menja harmoniju, my bad u izrazavanju, sorry.

drugo, prelazi zvuce kao da ih je izvadio iz nekog preseta. igra sa cut off filterom - ko da ga je prvi put uzeo u ruke. brejk pred refren je ko iz '93. bez trunke ritmicke kreativnosti, a glavni brejk, pred kraj stvari, stvarno nula, bez uvrede doticnom. i kad zvekne refren, zvekne odlicno, ali, stvarno, je mogao da nabije neku visoku one note saw + square liniju preko prvog snarea, da provibrira preko pith benda, da pokida receptore svih u klubu.

brate, ne bih nista od ovoga pisao da mu nisam cuo ostale stvari. mislim da je mogao bolje, to je sve. razumem ja cemu sluzi rmx, razumem ja masu, pa i ja sam bio deo nje. i sad sam, naravno, u slobodno vreme . bas cu da se poigram, kad budem nasao vremena.

i da, naravno, uopste ne kazem da rmx ne valja, samo da se razumemo
Nastavljas sa krupnim rechima... Naj bolje je da utihnesh do uplouada tvog remixa... Pa da vidimo kako treba (nisam sada nit cinik nit provokator)... Sam si sebe doveo do pozicije kada moras da opravdas rechi koje si izneo...
Btw. sta fali presetima?? Ima preseta koje ni ti ni ja necemo u zivotu izrodtit Promisli sta ces reci pa onda...
Ishchekujem remix rvpoljeci se u stolici do nedelje
Mislim da cemo remix dochekati 2012... Ne zameri, ovo sad nije nista lichno, vec je bukvalno 99% ljudi koji su govorili da mogu bolje utihnuli (na ovom forumu).... To je pravilo... Ajd ga ti opovrgni

Last edited by silicon science; 09-10-2009 at 01:34 PM.
silicon science is offline   Reply With Quote