evo, da se ispravim: rekao sam 'umetnicki' a mislio produkcijski. definitivno necu kvalitetno rmxovati stvar do nedelje, pa da kazem o cemu se radi. dve stvari mi se nisu svidele kod rmxa:
prvo, ostavio je originalan sint na akordima, a mogao je da ga preklopi novim, svetlijim zvukom. da prsti na sve strane kolko sija. nisam mislio da menja harmoniju, my bad u izrazavanju, sorry.
drugo, prelazi zvuce kao da ih je izvadio iz nekog preseta. igra sa cut off filterom - ko da ga je prvi put uzeo u ruke. brejk pred refren je ko iz '93. bez trunke ritmicke kreativnosti, a glavni brejk, pred kraj stvari, stvarno nula, bez uvrede doticnom. i kad zvekne refren, zvekne odlicno, ali, stvarno, je mogao da nabije neku visoku one note saw + square liniju preko prvog snarea, da provibrira preko pith benda, da pokida receptore svih u klubu.
brate, ne bih nista od ovoga pisao da mu nisam cuo ostale stvari. mislim da je mogao bolje, to je sve. razumem ja cemu sluzi rmx, razumem ja masu, pa i ja sam bio deo nje. i sad sam, naravno, u slobodno vreme

. bas cu da se poigram, kad budem nasao vremena.
i da, naravno, uopste ne kazem da rmx ne valja, samo da se razumemo