View Single Post
Old 09-10-2009, 06:42 AM   #39
alek019
Senior Member

Default Re: Gde je granica neukusa u tekstovima pesama?

Postovani, nije suludo. Znate, najveći problem za nekog je onaj koji ne vidi, ne primećuje ili ne ?eli da ga prizna. Očekivao sam da barem nekolicina odraslijih (čitaj odgovornijih) iznese svoj stav ako ga ima ali mislim da jo? nisu spremni za tako ne?to. Razumljivo je ovakvo pona?anje ali nije dobro.

Jo? je jedna činjenica va?na, JA VAS ODLIČNO RAZUMEM ALI VI MENE NE RAZUMETE. Pa deco, djaci (ima li Vi i 30 godinica, za mene ste opet deca, i nemojte da Vas to vredja, setite se "od kolevke ....", da se malo na?alim). Neke granice uvek postoje, neke ćete zapaziti na vreme a neke će vam se obiti o glavu. Drugačije ćete razmi?ljati kad Vi budete imali decu (nevolja je ?to je za Vas to daleko, ne vidite tu budućnost i trenutno vas i ne zanima).

Problem identiteta i borbe za iskazivanjem je normalna stvar, i po?to ste vi deo mase, nadareni deo mase, budući muzički stvaraoci, imate na ledjima i deo odgovornosti uticaja na preostali deo, bili vi toga svesni ili ne.

Postarajte se da taj va? uticaj (koji nije mali) bude dobar.

Ko bude imao ?ivaca, volje i vremena pa pročita ovaj topić mo?e samo da zaključi da ne volite da vam neko ne?to sugeri?e, ka?e ili predlo?i (u ovom konkretnom smislu).

To znači uticaj starijih, nula.

Pa ko onda ima uticaj?

Vi mlada gospodo.
alek019 is offline   Reply With Quote