View Single Post
Old 08-10-2009, 08:38 PM   #33
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Gde je granica neukusa u tekstovima pesama?

Quote:
Originally Posted by alek019 View Post
ne smeta mi ?to se neko ovako izra?ava,već ?to je to dostupno ?irokoj publici, pa i onoj najmladjoj. Stariji (preko 18) mogu sami donositi zaključke i birati i donositi svoj lični sud, mladji ne, ni po zakonu to nesmeju da rade. Povodljivi su i kada ovako ne?to čuju a nema nikakav kritički osvrt na to, jednostavno se mo?e desiti da to prihvate, ?to se ne sme dozvoliti.
Mmmmmislim da malo preteruje?. Svako ima pravo da donosi zaključke i da bira ?ta mu se sviđa a ?ta ne. Takođe, ljudska povodljivost na?alost nije ograničena uzrastom.

A i zablude mladosti se daju ispraviti. Recimo, ekipa sa kojom sam se dru?io krajem osnovne i početkom gimnazije je prezirala Led Zeppelin, a otkidala na Deep Purple. Pa sam i ja pazarivao albume DP, a ignorisao LZ, da ne ispadnem glup u dru?tvu. Nedugo zatim sam ukapirao da Cepelini uop?te nisu tako lo?i. Na kraju sam shvatio koliko su LZ genijalni, a DP... prosečni.

Quote:
Originally Posted by alek019 View Post
Pa niko nije Bukovskog stavio u lektiru za osnovnu ?kolu, kada ga već pominjete.
Mmmmmislim da opet malo preteruje?. Koliko kapiram, Yo!Hambin nije uvr?ten ni u knji?evnu ni u muzičku lektiru.

Pozdrav,

Vasa