View Single Post
Old 08-10-2009, 01:53 PM   #5
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Gregor Z 808 Samples

Quote:
Originally Posted by mekonin View Post

planirao sam da sredim moju 808-icu, stimovanje mi nije toliko bitno (masina jednostavno ne moze da zvuci lose) koliko mi je bitno da ne pravi probleme. jedini problem kao i moj najveci sto se tice instrumenata jeste naci dobrog i pouzdanog servisera a da to ne mora biti van drzave. ne bih voleo da moja 808-ica zavrsi kod nekog kasapina u rukama. na zalost, sve na sta sam do sada nailazio su neki kvazi majstori (izuzev jednog u Novom Sadu koji je solidan ali ne bas najazurniji)
Ima jedan chovek u N.S.-u, bilo je vec dosta priche o njemu ovde na rumskom... Pravi custom CV/GATE interfejse, meni ce uskoro nadam se napraviti kontroler za Waldorf Microwave 1 ... Jedini "problem" je sto nema bas puno vremena jer je dobio sina nedavno .... Ali u poslu je i verovatno da bi ti uradio servis 808-ice. Lichno mislim da je jedan od najvecih struchnjaka u zemlji, sredio mi je sve sprave koje sam imao i jos uvek imam. Ako zelis mogu ga pitati itd. Treba samo videti delove nabaviti, tj. to da ti odradis, bice lakse i jeftinije.

@Gregor Z-hvala za semplove, odmah idu u uportebu
silicon science is offline   Reply With Quote