Quote:
Originally Posted by gregor z
Meni je isto radila......to nije normalno......mora? promjeniti diode u audio krugu, barem od kicka......a ako to več radi? onda promjeni i elektrolite....razlika je ogromna......onda tuče skroz isto....
Ogromna razlika je bila na svim soundovima......prvo kad je promjenio elektrolite....i onda jo? diode na kicku.....i onda sam mu rekao neka promjeni sve diode....i razlika je bila fenomenalna......
?to se tiče ?timovanja.....moj serviser je to sve podesio po 808 service manualu.....tako da bi stvari morale zvučat tačno tako kao su japanci zamislili......ili jo? bolje....
Pa kick sa decayem je snimljen......to je na mojoj maksimalni decay... 
|
pa ti onda nikada neces moci da pravis miami bass sa ovim kikom

salu na stranu, poslusacu semplove na nekom normalnijem ozvucenju.
planirao sam da sredim moju 808-icu, stimovanje mi nije toliko bitno (masina jednostavno ne moze da zvuci lose) koliko mi je bitno da ne pravi probleme. jedini problem kao i moj najveci sto se tice instrumenata jeste naci dobrog i pouzdanog servisera a da to ne mora biti van drzave. ne bih voleo da moja 808-ica zavrsi kod nekog kasapina u rukama. na zalost, sve na sta sam do sada nailazio su neki kvazi majstori (izuzev jednog u Novom Sadu koji je solidan ali ne bas najazurniji)