Pa.... teško je sada to opisati.. al' evo probat ću..
Prvo, najvažnije za mene u ovom trenutku jeste da je ovo moja prva završena pjesma (u ovom žanru... prethodno sam radio metal) i na tu sam činjenicu ponosan.
Drugo, drago mi je što sam uspio izaći na kraj sa dosta zahtjevnom harmonijom, a samouk sam i ne poznajem teoriju u muzici što mislim da je prednost jer ne radim šablonski kao
neki školovani muzičari. Pjesma zvuči jednostavno ali se dosta 'opasnih' i neobičnih akorda krije u njoj i za koje sumnjam da ćeš toliko često čuti u nekoj drugoj pjesmi. Zadovoljan sam, također, bassom i bubnjem za koje smatram da su dosta unikatni, ako ništa.
Treće, relativno sam zadovoljan u kolikoj sam mjeri uspio izraziti što sam htio.. Slike na youtube-u su samo simboličan prikaz onoga što sam imao u glavi.
To je što se tiče zadovoljstva..
Nisam zadovoljan...činjenicom da je većina instumenata odsvirano preko vsti-ova.. pa sve to skupa zvuči dosta sterilno. nisam u mogućnosti snimiti žive instrumente.
Nisam zadovoljan ograničenom količinom instrumenata meni dostupnim preko vsti-ova. Nemam dobrih puhača kao ni dobrih padova za neki ambience iza ili slično.
Pa eto, šta ja znam.. teško je biti objektivan u opisivanju svog rada.. zato i jesam otvorio thread...