Re: Moji instrumentali...
Pozdrav gospodo.
Resih ja da se upustim u jednu malu avanturicu i ajde da masterovanje prepustim profesionalcima. Malo guglao po netu i nadjem jednu UK firmicu (posteno receno za prvi put, resim ja da dam minimalno parica, dakle najjeftiniju mogucu ponudu koju sam mogao naci), javim se, pitam moze li mastering, oni kazu OK, pitaju jedan stereo fajl ili imam vise WAV-ova, ja kazem vise, onda oni kazu odlicno, brze ce sve da bude, dakle platicu samo jedan sat (to mu tamo tako ide). OK, platim ja (btw uzese mi i neki porez), i kazu da im upload-ujem fajlove (sporiji server nisam video, neko tu koci, dal oni ili mi ovde nije mi poznato), potrajalo to bogami dosta dugo (citaj vise sati), dobiju oni fajlove, bunili se malo sto nije 96 vec 48 (znate vec sta), ali kazu cim zavrse dobicu link da skinem moj WAV koji treba da bude u CD kvalitetu. Posle izvesng vremena, stigne mail, ja skinem moj "CD" kvalitet i budem malo razocaran, posteno receno. Stavio sam vam to (naravno u MP3 obliku), nije novi link vec stari, ko je slusao raniju verziju primetice razliku ali ipak mislim slusajuci radove na ovom forumu da englezi nisu odradili posao kako treba, ofarbali malo bas, istakli ga, malo pojacali bubnjeve i pozadinske ambijentalne klavijature, gitaricu nisu ni pipnuli. Doduse ja zamolio da zvuci kao LIVE svirka a ne studijska i sad, to je to. Nisu neke pare bile pa dal su bacene kroz prozor ili ne prosudite sami.
Dakle poslednji link je sa tom UK mastering verzijom.
|