View Single Post
Old 05-10-2009, 07:56 PM   #7
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Soundless - kad smo bili klinci (da li ce nas tuziti?)

Quote:
Originally Posted by Rhino View Post

Za ovu priliku sam razvukao po kuci neka 2 chinch kabla po 5m sa par adaptera i dovukao ih nekako do mixera... (sad moram pod tush automatski zbog ovoga)
uhhhh imash pivo od mene za ovo.. mene bi mrzelo.. mada ja sve slusham gajbi na ovim nikakvim zvuchnicima.. navikao sam vec..

Quote:

Ovako....

Sto mi se svidja najvise kod tebe je sto radis dosta, i radis to sa dosta strasti! Meni je to bitno kad slusam bilo kakvog izvodjaca/producenta. Nebitan je pravac... Mixevi su ti bolji i bolji iz dana u dan, lezi ok sve ovdje. Bit je veseo, dobar i nemam zamjerke, osjeca se znanje i trud tu.
hvala.. znachi mi.. radim sa dosta strasti, ali ove stvari tek kad ugrabim vreme.. bukvalno od 12 uveche do jutra (do kad izdrzimo) i to podrazumeva i muziku i tekst i ovakav miks..

Quote:

Ali... No disrespect!!! Ne znam ko su emcee-jevi, jesi li ti jedan od njih ili ne?? To mi je ubjedljivo najlosija karika ovdje! Kapiram da ste htjeli postici old school vibe i sve to, ali me jednostavno ne rade!
ja sam treci.. idemo mi uvek na old school vibe.. bar soundless fazon je tako koncipiran.. mada ima i par stvari koje su malo "komercijalnije" i zvuche malo vishe new school.. il kako vec da se izrazim..

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
ja nikad nisam kapirao kad neko kaze.."to smo bas hteli da zvuci glupo (?) ..a kamoli "da bi refren dobio na retardiranosti"???!!!"
pa pazi, razumem te u potpunosti.. ali mi smo likovi koji su odrasli na malo drugachijem hip hopu i malo nam se popeo na q ovaj novi fazon sa autotuneom.. plus retardirani refreni koji nishta ne znache tipa boom boom pow i tonight is gonna be a good day... jednostavno to je neki nash trip jbg.. da ukombinujemo ta dva kretenizma.. i napravimo neshto deseto..

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Pa zasto bi neko slusao retardirani refren?? Iz kog razloga?
Ljudi valjda zele da slusaju dobru muziku..a ne retardiranu muziku..??
pa neko ko shvati ovaj fazon svidece mu se.. nekome ce biti uzasno.. al sve je to muzika.. neko slusha mars voltu neko slusha coldplay, a neko B3

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
He, nemoj ljuti?, ali...... (edit) ako smatra? da pesma nije jasna bez fusnota - onda ne?to fali pesmi.

Pozdrav,

Vasa
pa jbg mozda smo i fulali, ali mozda jednostavno nismo na istim talasnim frekvencijama.. poshto je ekipa koja slusha slichnu muziku skapirala fazon...

poz

btw malo sam u guzvi pa da ne istripujete da zvuchim nadobudno i sranja... samo pishem na brzinu da isposhtujem ljude ovo ono.. :/
HeatMan is offline   Reply With Quote