Quote:
Originally Posted by Rhino
Za ovu priliku sam razvukao po kuci neka 2 chinch kabla po 5m sa par adaptera i dovukao ih nekako do mixera... (sad moram pod tush automatski zbog ovoga) 
|
uhhhh imash pivo od mene za ovo.. mene bi mrzelo.. mada ja sve slusham gajbi na ovim nikakvim zvuchnicima.. navikao sam vec..
Quote:
Ovako....
Sto mi se svidja najvise kod tebe je sto radis dosta, i radis to sa dosta strasti! Meni je to bitno kad slusam bilo kakvog izvodjaca/producenta. Nebitan je pravac... Mixevi su ti bolji i bolji iz dana u dan, lezi ok sve ovdje. Bit je veseo, dobar i nemam zamjerke, osjeca se znanje i trud tu.
|
hvala.. znachi mi.. radim sa dosta strasti, ali ove stvari tek kad ugrabim vreme.. bukvalno od 12 uveche do jutra (do kad izdrzimo) i to podrazumeva i muziku i tekst i ovakav miks..
Quote:
Ali... No disrespect!!! Ne znam ko su emcee-jevi, jesi li ti jedan od njih ili ne?? To mi je ubjedljivo najlosija karika ovdje! Kapiram da ste htjeli postici old school vibe i sve to, ali me jednostavno ne rade!
|
ja sam treci.. idemo mi uvek na old school vibe.. bar soundless fazon je tako koncipiran.. mada ima i par stvari koje su malo "komercijalnije" i zvuche malo vishe new school.. il kako vec da se izrazim..
Quote:
Originally Posted by DaBear
ja nikad nisam kapirao kad neko kaze.."to smo bas hteli da zvuci glupo (?) ..a kamoli "da bi refren dobio na retardiranosti"???!!!"
|
pa pazi, razumem te u potpunosti.. ali mi smo likovi koji su odrasli na malo drugachijem hip hopu i malo nam se popeo na q ovaj novi fazon sa autotuneom.. plus retardirani refreni koji nishta ne znache tipa boom boom pow i tonight is gonna be a good day... jednostavno to je neki nash trip jbg.. da ukombinujemo ta dva kretenizma.. i napravimo neshto deseto..
Quote:
Originally Posted by DaBear
Pa zasto bi neko slusao retardirani refren?? Iz kog razloga?
Ljudi valjda zele da slusaju dobru muziku..a ne retardiranu muziku..??   
|
pa neko ko shvati ovaj fazon svidece mu se.. nekome ce biti uzasno.. al sve je to muzika.. neko slusha mars voltu neko slusha coldplay, a neko B3
Quote:
Originally Posted by awacs
He, nemoj ljuti?, ali...... (edit) ako smatra? da pesma nije jasna bez fusnota - onda ne?to fali pesmi.
Pozdrav,
Vasa
|
pa jbg mozda smo i fulali, ali mozda jednostavno nismo na istim talasnim frekvencijama.. poshto je ekipa koja slusha slichnu muziku skapirala fazon...
poz
btw malo sam u guzvi pa da ne istripujete da zvuchim nadobudno i sranja... samo pishem na brzinu da isposhtujem ljude ovo ono.. :/