Quote:
Originally Posted by Shot
Ja cu se slozit s onim sto je DaBear napisao oko vokala. Beat je stvarno cool, al svi vokali su mi tako-tako. Posebno onaj na 1:42 sto krene nesto pjevat ali je toliko van tonaliteta da to nije normalno. Ja bi ga kuci poslao i nikad mi na snimci ne bi zavrsio. Pa ne moze se ljude bas tako zavaljat da im se podvali neki takav falsh. Tonalna tocnost je nesto sto nema veze s glazbenim stilom. Ljudi cuju ako je nesto falsh i to onda hoce ili nece slusat. Al ne da ih se zeznut! A ako je nesto bas jako falsh onda to moze izvuci samo nevjerovatna uvjerljivost izvedbe, a o tome se uopce ovdje ne moze govoriti.
Po meni, stvar nije singl ali je dobar filler na albumu za one ljubitelje hip-hopa. Izvan tih okvira ce tesko funkcionirat... Zabavna je! Beat ju vadi jer je bas cool!
|
uhhh.. nije to ni pevano to sam bacio kretenski vokal u autotune i setovao ga pogreshno da bi refren dobio na retardiranosti.. ali izgleda da sam ipak malo preterao..
hvala na komentaru.. inache, nismo ovo ni videli kao singl.. bash kao filler ali moze da bude kul bash rep publici..
jesi chuo ostale? kapiram da bi ti se vishe svidele..