Thread: Pesma
View Single Post
Old 03-10-2009, 10:03 PM   #10
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Pesma

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Ništa ja to nisam primetio, ni Said-Chain, ni Sai-Babu. Ovako kako je - sve radi. Doduše, ne razumem se ja u trance, ali mrda mi se organizam.

A šta sad tu ima da se masteruje, kad je jedna jedina pesma u pitanju? Mislim, u odnosu na koje druge pesme se radi mastering? Iz ovog dečjeg pitanja sledi (ispravan) zaključak da ja baš i ne kapiram koji je smisao masteringa u XXI veku? A stvar je super baš ovakva kakva je... Mislim, ovako "masterovana" kroz MySpace-ovu konverziju zvuči odlično Ali to sam samo ja

Pozdrav,

Vasa
Hehe Vaso u pravu si... na mastering u mom sluchaju podrazumevam da gosn. Everlast sredi malo RMS, dinamika je ok, ima bolje slusanje nego ja itd... Ranijih dana je bilo vise posla jer sam umeo da zestoko zeznem stvar u mixu pa je pomenuti gospodin Everlast vadio fleke... Sad sam pazio na ama bas svaki zvuk (kojih ima mnoogo, oko 100 kanala )...
Side chain i elektronska muzika (barem trance) ne idu jedno bez drugog...Pesma bas iz tog razloga i "pliva"... Mogu ti poslati i verziju bez side chaina pa da chujes te guzve uh... A kad zavrsi Everlast pos'o postavicu na neki share pesmu pa da chujes koliko my space degradira zvuk.. Pesma bukvalno duplo bolje zvuchi..

Last edited by silicon science; 03-10-2009 at 10:05 PM.
silicon science is offline   Reply With Quote