View Single Post
Old 02-10-2009, 10:58 PM   #10
supersonic
Member

supersonic's Avatar

Default Re: Kofer za klavijaturu...DIY

pitaj čovjeka koliko bi koštalo. Pazi, vjeruj mi da za kofer nije mnogo ni 200 €. Znam - nema se. Ali vjeruj mi na riječ.Ja sam u Dubrovniku kupio ''DEFAULT'' kofer za jazz bass. Uglavnom staje mnogo vrsta bas gitara u njega.I mogu ti reći da je odličan.Ali baš odličan.

E sad, ja sam ga platio 120 € - i kad vratim PDV izađe me 100 €. Fora je u tome što nikada nećeš uspjeti napraviti ti ručno - govorim lično TI - jer nisi majstor od tog posla.Ti si muzičar i treba da imaš dobar kofer.Dobar kofer čuva instrument.Ne koštaju džabe gibsonovi koferi po 200-300 €.Razumiješ ?U njemu ćeš držati Les Paul-a koji košta 5000 € ili klavijaturu od 5000 €.

Strpi se malo ako nemaš para, skupljaj i kupi ko čovjek kofer za gitaru- ne treba ti ta zajebancija.Dao sam ti link-pošalji mejl čovjeku - meni je odgovorio isti dan.I cijena je potpuno realna. Za rek koji mi treba za pojačalo - veličine 19 '' 4H dimenzija - 130 €. Realna cijena - dobrog reka.

Znači - nije dranje. Pitaj ga koliko bi te to koštalo, pa nam reci ovdje cijenu da vidimo dere li čika haha (ovo je malo dvosmisleno :-P )