View Single Post
Old 02-10-2009, 02:54 PM   #24
quake
Banned

Default Re: Napraviti SABIRNICU

Pa i tu si u pravu OFF-e,razmisljao sam vec o tome....Saturacija mi nije primarna i uradio bih sabirnicu tako da saturaciju mogu da doziram iskljucivo kada mi je ona potrebna upravo na tom mestu.Stalno naglasavam da pravim SAMO sabirnicu jer kada se izgovori rec sabirnica ljudi uglavnom u glavi imaju ovakve sprave koje je Dabear postavio a to NISU samo sabirnice....to su vise male,pasivne miksete....konstrukcija sabirnice je toliko jednostavna da se ona pravi za par sati kada se ima to malo delova sto za nju treba.Ja necu imati potove za volume i panoramu po kanalima i nista slicno...zelim da resim SAMO problem sabiranja za koji cujem rodjenim usima kojima verujem da postoji i svejedno je sta radim,demo snimak ili neku vrhunsku produkciju,on je tu...a ako sa malo truda i pomoci iskusnih clanova ovde koji su radili sa analognim sabirnicama i mogu da objasne kako se koja ponasa mogu taj problem da resim....zasto da ne.I ja sam radio ,nalazost samo sa par, bas kvalitetnih sabirnica i nije mi isto kada se sve sabira u kompu...zato to i nazivam problemom,navikao sam na nesto drugo....Sabirnica jedne nase domace firme koja na zalost vise ne postoji a zvala se LOLA Audio je sabiranje u kompu jela za dorucak,ako nista drugo ici cu na njihovu semu ali se ipak nadam da cu ovde cuti kako se ponasaju i neke druge...
quake is offline   Reply With Quote