Evo i ja malo da nastavim OT koji je već uzeo maha, uprkos Quakeovoj molbi da do njega ne dođe
Quake, kapiram da je dobar deo onoga ?to ?eli? od sabirnice naveden u postu u kom govori? o "doziranoj saturaciji". Ako sam dobro shvatio, ti bi da zameni? digitalno "muljanje" analognim. Ja to po?tujem i razumem, ama problem je u tome ?to praveći DIY analognu sabirnicu zapravo ne zna? ?ta zaista pravi?. Nema? pojma kakav "karakter" (tj. izobličenje) će? dobiti, i da li će ti se on dopasti ili ne.
U tom smislu, i ono ?to Braca ka?e i ono ?to Bogi priča su po meni bolja re?enja za postizanje dobrog rezultata, nego ?to je to recimo pravljenje nečega čiji je glavni kvalitet to ?to nosi epitet "analogni" u svom nazivu.
Provali da nisam rekao: "nemoj da se zamajava? time", zapravo sam rekao: "razmisli ?ta zaista hoće? da dobije?, a ne ?ta hoće? da izbegne?". A onda proceni koliko si siguran da će? dobiti to ?to hoće?. Po?to i sam pominje? da nema? para za bacanje... Da ne pominjem to da je kasnije ipak lak?e prodati polovan mikser nego DIY sabirnicu.
Pozdrav,
Vasa