View Single Post
Old 29-09-2009, 01:17 PM   #9
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Melodyne Editor !!!!!!

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
ladno moze da se (na primer - ako treba za film ili sta vec) otvoris fajl, zamenis par nota , i stavis (mozda) nesto preko i KAO PRESVIRAO si muziku - nemoras da placas SAMPLING CLEARANCE FEE...a ako malo preteras, onda napravis "totalno drugu pesmu" !!

al ce tek sad da se krade i kopira !!!
upravo, do sad su krali samo oni sa keshom ili sa malo znanja/talenta..

ali opet, da li je moguce da sam ja jedini koji veruje u to da kada se pojave ovakve stvari, to je zapravo dobro po muziku..?

eto uz sve lady gage, akone i tpainove, izadje jedan benson (produciran od strane marcus millera) i pokida.. meni je dovoljno 4 takva albuma godishnje (a ima ih vishe)..

delim vash bol.. o da... pre neki dan otishao sa drushtvom u grad.. sedimo u kolima odvrnuli radio.. klimamo glavama.. pichi neki tuc tuc.. taman da promenimo stanicu.. i prekide se pesma, krece blur song 2.. i mi josh pojachali, spustili prozore.. u transu. prekida se pesma i krece tuc tuc verzija iste.. nas trojca za glave odmah.

ali, onda pustish cd.. ubacish recimo jason mraz-a (novog) koji je odlichan (a pritom i prilichno komercijalan).. i opustish se..

prosto je
HeatMan is offline   Reply With Quote