Quote:
Originally Posted by StevanKaranac
pokusaj da dodjes do Marine tucakovic,prodaj joj text za 100 evra,ona ce ga prodati za 5000 i bice potpisana za njega, a ti ces biti faca u drustvu ,jer ce oni znati pravu istinu. ili odustani od te price,pisi nove pesme,daj ih nepoznatim ljudima,a najbolje cuvaj za neki dan kada pocnes da dobijas priznanja za svoj rad. ja ne cuvam nista za taj dan,jer neznam da li ce doci,a i uvek cu moci da napisem dovoljno dobru pesmu,mozda samo prosiris granice svojih mogucnosti,losije neces pisati skoro pa sigurno
|
Sto se tice Cole nista ne kosta da se pokusa . Mada i ja mislim da treba prvo poceti od pocetka a ne od Cole . Chola je po mom misljenju neki krajnji domet za svakog tekstopisca . Ima on deo svoga sajta otvoren za takvu saradnju . I ja razmisljam da saljem . Medjutim , pitam se da li imam kvalitet za taj korak . Svi mi verujemo u svoje tekstove ali treba dozirati optimizam . Sto se tice mogucnosti kradje , to uvek postoji ali nije ni to nista strasno . Naj strasnije je nista ne pokusati .
Sva slava u zivotu dolazi od hrabrosti da se pocne .