View Single Post
Old 28-09-2009, 07:56 PM   #34
ivan k
Junior Member

Default Re: STVARALAČKA BLOKADA i moguća rje?enja

Quote:
Originally Posted by nestor View Post
Odlican savjet. To su neke stvari koje "svi znamo" ali ih se nikad ne sjetimo kad "zablokiramo" prim. aut. "zatrokiramo" "
Quote:
Originally Posted by StevanKaranac View Post
ljudi,ponekad je dobro imati stvaralacku blokadu. ja nedeljno po tri pesme napisem i iskomponujem,a mozda svaku sedmu osmu ili desetu pretvorim u intrumental verziju sa gotovim aranzmanom,.... pun mi je telefon demos nimaka i textova,koji ce kooo zna kad biti uradjeni,jer uvek ima nesto hitnije, te uradi pesmu ovom,te onom,te cek nesto novo za sebe i onda se tako gomila. a da ne pricam o onih tridesetak pesmam koje sam belezio svirajuci sa neke klavijature i snimajuci u racunaru pre par godina,pa pri padu sistema sve otislo u aut, nema sanse da se setim njih :S tako da slobodno blokirajte svaki peti dan - iomacete bar vremena da dovrsite stvari na kojima ste poceli da radite
Da da lepih se ja stvari naslusah ovde . dobro je kad ovi ljudi imaju vremena da podele svoja znanja sa svima ovde . Ili bollje reci dobre volje . I dobro je sto ovde nema ucenika i ucitelja , bez obzira sto nivo znanja itekako varira .
ivan k is offline   Reply With Quote