Re: Adam A7 vs KRK VXT6
Mislim da je Bogi rekao nesto sto APSOLUTNO stoji, sto se SUB-ova tice. Ne hvalim se, ali bio sam u stotinak studija na ovoj planeti, i to veoma skupih, i verovali ili ne NIGDE nisam video NIJEDAN SUBWOOFER....Znam, sada cete mi reci da su to velike prostorije, i da su monitori sa 15 incha basovima itd, itd, ali ima nesto sto je neporecivo: Bilo koji sistem sa subovima NIJE TACAN, LAZE, i to narocito u malim sobama. Ja sam cak apsolutni protivnik i cuvenih PMC monitora, koji imaju "dosta bassa" upravo zbog toga sto oni zahvaljujuci tzv "transmission line" sistemu sviraju ono cega NEMA, tojest, sve u njima ispod 100 hz je laz i prevara, a o tome koliko ti basovi "frfljaju" i "muljaju" i da ne govorim, a sto se odabira KRK vs ADAM tice, jeste, ipak je to stvar ukusa, za mene licno dileme nema ADAM rules, ali to je moje subjektivno misljenje, a sto se tice subova, nikada ne bih pristao da slusam dok miksam bilo koji sistem sa subovima, mada uzivam gledajuci filmove u sistemima sa subom, kako u bioskopu, tako i po nekim "kucama"
Pozdrav...