View Single Post
Old 26-09-2009, 11:10 PM   #26
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Default Re: Srbija ima talent !! Mega!!!

ja nikako ne volim Grand i sl. i vrlo je tesko prepoznati neki kvalitet kad kukaju kao da ih boli nesto ali ruku na srce ima i gore od toga (IMO)... recimo onaj hard core noise, ona besciljna sustanja i prdenja kao i one "pesme" koje traju po sat vremena a ide jedan ritam sve vreme i ponekad nabodu po neki zvuk iz sinta, pritom prvih 10min ide bas pa se misteriozno pojavi kontra cinela, pa posle 20min krene malo i dobos, neki sint, cisto da najave dobro zezanje, a posle pola sata kad krene da udara bas bubanj nastane potpuno ludilo... mislim ... opet kazem imo... nekome se i to svidja naravno jer u suprotnom ne bi ni postojala... taj neko da se ne ljuti... samo caskamo onako, uz picence

... a sto se tice talenata, uvek ce biti vise nekih smesnih likova u pokusaju nego stvarno talentovanih... to je show i sluzi za zezanje (naroda) i za zgrtanje love (organizatoru), boli njih uvo za bilo sta drugo...

Pozz