View Single Post
Old 26-09-2009, 06:53 PM   #19
AlmaNach
Junior Member

AlmaNach's Avatar

Default Re: Srbija ima talent !! Mega!!!

Quote:
Originally Posted by Flamez View Post
@vasko; nadam se da je tvoj koment sala. travolta ima talenat da uveseljava narod po kraju, jel to? ajde da se ne zajebavamo i budemo ozbiljni, malo. nije ovo audicija za dobre ljude, nego za buduce, eventualne predstavnike srpske kulturne zajednice. potencijalne zvezde srpske kulturne scene, koji ce tvojoj i mojoj deci davati uvid u umetnost. travolta? travolta je bolestan covek (ne mislim ovo uvredljivo, vec medicinski) i nema sta da objasni nasoj deci. deca su surova. deca se travolti, iza ledja, smeju. veruj mi, znam sta pricam.

inace, prosla operska pevacica?! bubnjarka?! sasa popovic ima bolji filter od ovih 'uvazenih' doajena srpske umetnosti. samo to, nista vise. srbija ima talenat 2009, emisija 1 - FAIL!
Mislim da si ti preozbiljno shvatio temu.

Quote:
btw, svaka cast cigancicima iz kneza

ljudi, no hard feelings, samo sam realan.

ps: @vasko verujem da ti u svom drustvu izazivas daleko KVALITETNIJE emocije, nego sto ce travolta ikad moci.
Ja coveka poznajem licno. Nikad ga nisam video da je nekoga popreko pogledao ili uvredio ili sta vec. Ako za ikoga mozete reci da se ne folira, to je bas on. Bio sam i na nekoliko zurki gde je on bio akvizicija, covek pravi sjajnu atmosferu i zezanje. Ma jednom recju legenda. To je toliko pozitivan i zabavan lik da ja nemam reci, svi ga vole u celom kraju. Tako da to da mladima ne zna da izvuce emociju, to obesi macku o rep.

Quote:
muzika je umetnost i , kao i svaka druga, ako se izvodi dobro - valja, a ako se ne izvodi - ne valja. i tu je kraj svakoj polemici. ljudi, jeste li vi muzicari, ovde, ili niste? kakav crni travolta?
Muzika jeste umetnost. Al` to je nista drugo nego pravo svakog coveka da na svoj nacin iskaze emocije u prostoru i vremenu kom pripada. I Travolta na svoj nacin muziku dozivljava i taj dozivljaj prenosi drugima, sto je meni daleko originalnije od neke trash teen folk baladice, unapred oblikovane prema zahtevima "prohtevne" publike i to u izvodjenju malog debelog Guze
AlmaNach is offline   Reply With Quote