View Single Post
Old 22-09-2009, 08:58 PM   #48
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: PRO Tools pitanje opet :)

Quote:
Originally Posted by Ad Fines View Post
Ma tu se gubi vrijeme.....samo sami driveri za digi 002 mu stvaraju probleme i u tome je poanta....zato sam napisao šta da napravi....Tad će svaki hardware dobiti ono što treba i raditi....Citajte o kompatibilnostima o ta dva softwarea na istom kompu.....

Pustite kolegu i pitanja o, zašto nešto hoće....pomozite mu....

Ja sam samo rekao da instalira ta dva softa u istoj verziji....recimo....Le 7.4 i M-Powered 7.4. Nebi smjelo biti problema pri podizanju jednog ili drugog softwarea......Štoviše.....jedan i drugi software vide tad oba hardwarea ali odličuju koji je s kojim kompatibilan....Ono što će raditi sa jednim i sa drugim softom, a sa istim hadrwareom, je MIDI. Našiljili ste, a kolegu muči zašto kad instalira drivere od digi hardwarea ne uspijeva podići M-Powered.

Ajmo još smijeha da topic proglasimo topicom mjeseca.....

Zivjeli!!!!!

Ako je moguće da napravi to što mu teba, olakšajte mu muke.....nemojte odugovlačiti.

@ Jan
Javi se na PM....rjesenje je u blizini......

Pozzz

Procitah sta si napisao, pokusacu Hvala.

Ljudi M-Audio 192 ima 4 in i 4 out, nema izlaz za slusalice, nema nista...A Digi 002 je trenutno kod mene i ima 4 line/mic in, i jos 4 line in-a, i ima headphones out i sta ti ja jos znam (mono preslusavanje id), hteo sam prosto da nesto snimim vise-kanalno u Nuendu i da ga koristim dok je tu, jer imam i monitor kontroler na njemu sve mi je pod rukom, mislim prakticniji mi je od M-Audio za koji mi treba da se zavlacim iza kompa i da konektujem i dekonektujem,a monitore utisavam na soft mikseru, a 002 je na neodredjeno kod mene pa zasto ga ne bih koristio?

Mislim koji vam je vrag
I koristim ga u glavnom sa Nuendom,

Jebati sto ste teski, mechku sam rodio

Last edited by Jan; 22-09-2009 at 09:01 PM.
Jan is offline   Reply With Quote