View Single Post
Old 22-09-2009, 12:02 PM   #12
Danny Lou
Pro Member

Danny Lou's Avatar

Default Re: Jay-Z, ko je on?

ovo je veoma duboka tema i ima veze sa umrezavanjem ljudi u grupe koje guraju jedni druge (bratstva, sekte...)...

svima je jasno danas da se na prvo mjesto ide sa kombinacijom srece, pravog mjesta u pravo vrijeme, pr-a, ar-a, networking, dj-inga, i jos mnogo mnogo drugih faktora koji idu u paketu sa jednom pjesmom, i cini mi se da je muzika izgubila na prioritetu jer je cinjenica da sto vise nesto nekome pustas da ce on na to da se primi...

sjetimo se price kada su se u stara vremena ljudi vjencavali na nevidjeno da bi se porodice spojile i cak i tad muz i zena se naviknu jedno na drugo nakon nekog vremena, a da se danasnji covjek ne navikne na neku pjesmu laganih nota.

licno mislim da te sve svoje pare mogu da uguraju u dupe i da zapale jer ti svi masonski simboli mogu da se koriste kako god kako hoce. ritam nereda (sad sam citao taj thread ) moze u svom buducem spotu kao promociji novog albuma da prosurfa net-om skine sve masonske simbole i njih ubaci u svoj spot... halo ljudi cut the crap, nema teorije zavjere sutra se okrenu polovi i onda jebes masone, jebes sve kad nas vise nema...

odo sad da vadim burek iz mikrotalasne, pregrijace se...

https://goo.gl/images/Elp8Ee
Danny Lou is offline   Reply With Quote