View Single Post
Old 21-09-2009, 08:38 PM   #10
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Default Re: Jay-Z, ko je on?

Nisam gledao spot, nisam ni reci pesme nesto slusao, samo sam zakacio u kaficu dok sam igrao bilijar to ela ela i bla bla i ortakinja par dana pevusila i zakacilo mi se pa sam i ja zvizdukao posle, tako da ne mora da znaci da je zbog satanistickog spota ili reci u pesmi vec je uspeh mozda i zbog same melodije tj. muzike ... Isto je bilo i sa please dont stop the music ...

Ako cemo da idemo tom pricom o programiranju uma, onda su, navodno, i ti koji ovo rade programirani kao deca, ponajvise seksualnim maltretiranjem i cime sve ne, tako da to dal' su glupi ili ne ne mora nista da znaci jer ih program odavno vodi u smeru ovoga sto danas rade ...

Ono sto je takodje interesantno, je da se, koliko sam ja uspeo da upratim price o tom programiranju i satanistickim obredima, sve svodi na seks, a toga je danas u spotovima i previse ...

Ovde imate malo bezazleniji primer ove price: http://www.esoterictube.com/interpre...knowledge.html

Znam da nije nista posebno, ovo sto ovaj lik radi, mozemo cuti kad god se neko posvadja, ali zaista da pogledam samo dva minuta bez prekida, i da vise i ptice na grani ne znaju za namestaljku, ko zna sta bih ustvari mislio o profesoru ...

Ne znam koliko je sta istina, ali mi je drago sto mi engleski nije maternji jezik i sto nemamo jos uvek takve medije
SumAnuT is offline   Reply With Quote