Quote:
Originally Posted by DaBear
Pa M-Powered i Pro Tools LE su ISTA stvar, ISTI software, ISTI plugovi,,,SVE ISTO !! Ne znam sta si mislio da ces time dobiti...?
Da ti je bio HD3 tu na primer, onda mi mogao da vidis razliku i imalo bi smisla - ovako...neznam?? Nema veze...nashi smo. 
|
Jao,nisi razumeo, naravno da znam da je isto.
Ja imam na svom sistemu M-Audio 192 koja je PCI karta, i koristim kao takvu M-Powered sa njom. E sad, prikacio sam samo Digi 002 i instalirao njegove drajvere da bih ga testirao, nisam instalirao LE softver nego samo drajvere, pri tom M-Audio 192 JE I DALJE na sistemu...E tim cinom sto sam instalirao drajvere za 002, M-Powered je prestao da radi, i sad kad zelim da otvorim neki PT projekat, moram iskljucim 002 iz fireware porta, skinem njegove drajvere i onda PT radi opet. Kapiras sad?
Nisam ja pokusavao ni da instaliram PT LE i M-Powered na istom sistemu, nego drajveri od 002 mi blokiraju PT M-Powered, i sad treba da zavrsim jedan projekat ja opet moram da deinstaliram drajvere 002 da bih radio taj jedan j****i projekat i posle da ih vracam...