Re: YAMAHA MO6 ili KORG M3?
Recicu samo da je M3 za mene razocarenje epohalnih razmera! Sam materijal od koga je napravljen me je odbio i pre nego sto sam ga ukljucio... mislim da su sokovnici u srednjem cenovnom rangu uradjeni od kvalitetnije plastike! Ne smem ni da zamislim na sta ce ona glazirana bela jeftina plastika da lici posle par nosenja i svirki, kad se isprlja, pozuti i izgrebe (a hoce, koliko god covek da pazi jer se onakva plastika grebe i ako ga brises grubljom krpom). Dugmici-KATASTROFA!!! Dirke-prolaze... Ekran- dobar, ok odziv
Sto se zvuka tice...sta reci sem Korg. Ima par zanimljivih momenata... tacnije, sve sto je interesantno na njemu mi ne treba i nikada i nece, a ono sto mi najvise treba (piano, rhodes, brass, strings) je skroz neubedljivo u poredjenju sa Rolandom i Yamahom... Padovi su mu odlicni i te neke techno/trance zezalice...
Sve u svemu, po mom misljenju, Ok klavijatura za 1000 evra, ali za 1800 (za 61) nikako...
I takodje delim misljenje za dinamiku, tj. odsustvo iste... Mislim da ni cekicem niko nece izvuci 127 na njemu...
Moj savet je da gledas sve drugo...
|