View Single Post
Old 20-09-2009, 01:21 AM   #6
zmaj
Stara Rumski Elita 2003.

zmaj's Avatar

Default Re: YAMAHA MO6 ili KORG M3?

Recicu samo da je M3 za mene razocarenje epohalnih razmera! Sam materijal od koga je napravljen me je odbio i pre nego sto sam ga ukljucio... mislim da su sokovnici u srednjem cenovnom rangu uradjeni od kvalitetnije plastike! Ne smem ni da zamislim na sta ce ona glazirana bela jeftina plastika da lici posle par nosenja i svirki, kad se isprlja, pozuti i izgrebe (a hoce, koliko god covek da pazi jer se onakva plastika grebe i ako ga brises grubljom krpom). Dugmici-KATASTROFA!!! Dirke-prolaze... Ekran- dobar, ok odziv

Sto se zvuka tice...sta reci sem Korg. Ima par zanimljivih momenata... tacnije, sve sto je interesantno na njemu mi ne treba i nikada i nece, a ono sto mi najvise treba (piano, rhodes, brass, strings) je skroz neubedljivo u poredjenju sa Rolandom i Yamahom... Padovi su mu odlicni i te neke techno/trance zezalice...

Sve u svemu, po mom misljenju, Ok klavijatura za 1000 evra, ali za 1800 (za 61) nikako...
I takodje delim misljenje za dinamiku, tj. odsustvo iste... Mislim da ni cekicem niko nece izvuci 127 na njemu...
Moj savet je da gledas sve drugo...
zmaj is offline   Reply With Quote