Quote:
Originally Posted by FrankoPanko
Nisam nikad imao takvih problema sa PSA-1, jos ga koristim za svirke u kombinaciji sa stratom (S/S/H) i TC G-majorom spojenim na SansAmpov FX loop, jedino se ponekad cuje tiho pucketanje u ritmu led diode na displeju. Probaj napravit eksperiment sa drugim preampom i nakurit distorziju da nije problem u gitari (pickup, uzemljenje, los kabel...). Pazi, svi digitalni procesori imaju aktiviran noise gate iza distorzije, dok je ovo analogna sprava i ima samo preamp pa je to potrebno aktivirat na efekt procesoru kojeg dalje vezujes u lanac!
|
Franko,menjao sam vise gitara i i sta prica,probacu da u lanac iza Sansa stavim jednu TC pedalu koja ima noice supressor pa cu da vidim,ali mi se cini da je ovo suvise suma i zujanja da bi to bio lek...javicu rezultat.
To sitno pucketanje u ritmu led diode sam preimetio ali meni se to desava samo kad menjam parametre na spravi,kad uradim "save" nema vise.
Znaci zbunjen sam,zato sto sprava zvuci ok,sve na njoj radi kako treba ali sumi i zuji suvise
Da li imas ideju AKO nesto eventualno nije u redu sa spravom,sta bi to moglo da bude?
Hvala na odgovoru,pozdrav.