Pozdrav svima,
Pre 2 nedelje sam uzeo UAD-2 Nevana 64 pa me zanima da li ima ovde jos ljudi koji je koriste i kakva su vasa iskustva? Sta koristite od pluginsa? Ja sam za 100$ voucher uzeo DE-Eser. Ne znam koliko je to dobro ili lose (do sada sam koristio onaj standardni iz cubase-a i on je bio skroz oke al reko da probam, kad vec ne kosta

haha).
Sta mislite o mastering bundle-u? Je'l se isplati pazariti to?
Kako je za mix bundle? koristite pre-sets pa ih modifikujete kako vama odgovara ili sve radite sami?
ja sam cuo samo najbolje o tim UAD-2 Nev karticama pa me bas zanima sta gde i kako
Sto se mene tice, mozemo da kacimo i mix-stvari koje radimo na tim karticama i dajemo kritike jedni drugima. Sta bi moglo da se popravi, sta kako gde itd.
Pozdrav!
ps: jedina glupost je sto sam sad uradio fresh instalaciju windowsa (odlucio se na home verziju xp-a, nekako mi je naj iako nisam mislio da cu to ikada reci u zivotu haha). Veceras idem da kupim key za isti kako bih mogao da apdejtujem sistem jer mi ovako PCIe slot ne prepoznaje karticu koja je pre reinstalacije sljakala bez ikakvih problema.